Diensten

U kan in de praktijk steeds terecht op afspraak na telefonisch contact.

Er wordt aangeraden uw trouwe viervoeter minstens 1 keer per jaar grondig te laten onderzoeken, de zogenaamde jaarlijkse check up. Tegelijkertijd kan uw dier tegen de belangrijkste ziekten worden gevaccineerd.

Wanneer uw dier ziek is, wordt aangeraden op afspraak te komen, zodat uw zieke vriend niet in een volle wachtzaal moet wachten, waar hij alleen maar zenuwachtiger van zal worden. Bovendien kan er op afspraak ook voldoende tijd worden voorzien om uw dier zeer grondig te onderzoeken en indien nodig bijkomende testen uit te voeren.

Na afspraak kunnen we ook Rx foto’s maken of een echografie doen van uw huisdier, om zo te achterhalen waarom hij zich niet zo goed voelt. Wanneer een bloedonderzoek nodig blijkt, werkt de praktijk samen met een zeer goed labo, waarbij er meestal voor wordt gezorgd dat we de dag zelf de resultaten nog beschikbaar hebben. Verder kan u bij ons ook terecht voor operaties, gaande van sterilisaties en castraties tot spoedchirurgie, zoals dit nodig is voor een maagkanteling of een keizersnede.

Contact Informatie

Rijksweg 12 Sint-Baafs-Vijve 8710
056/66 23 66
0485/28 53 68

Dierenarts Kirsten

  • Welkom in mijn dierenartspraktijk te Wielsbeke. Uw dieren zijn altijd in goede handen. We behandelen uw huisdier steeds met de nodige zorg, van neus tot staart.